10:00 - 21:30 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. Липник 121 Д ВИЖ НА КАРТАТА
Следвайте ни В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Новини и събития

ЦЯЛ МЕСЕЦ ЗАБАВЛЕНИЯ В MALL ROUSSE

Цял месец забавления в Mall Rousse!

Да посрещнем пролетта с добро настроение!

Входа е свободен

02 АПРИЛ, СЪБОТА ОТ 11:00 ЧАСА

МАЛКИ МАЙСТОРИ- КНИЖНО АТЕЛИЕ

Детска книжка как се шие? Лесно е! Ще ви разкрием как с канапче и игла да подвързвате така!

 

 09 АПРИЛ, СЪБОТА ОТ 10:00 ЧАСА

НАУЧНА РАБОТИЛНИЦА ЗА МАЛКИ ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ- Бъдете готови за много предизвикателства, експерименти, открития и любов към науката. Очакваме любопитните деца, които ще станат част от нашата научна работилница!

 

 16 АПРИЛ, СЪБОТА ОТ 11:00 ЧАСА

МАЛКИ МАЙСТОРИ- ВЕЛИКДЕНСКО АТЕЛИЕ- Ето кошнички, деца, с пиле, зайчета, цветя, че започне ли борбата, в тях да криете яйцата!

 

17 АПРИЛ, СЪБОТА ОТ 10:00 ЧАСА

МОНТЕСОРИ- МАТЕМАТИКА ПО МОНТЕСОРИ НА ТЕМА ВЕЛИКДЕН- С нашите малки откриватели ще навлезем в света на математиката- ще броим, ще съчетаваме число и количество, ще събираме и изваждаме, ще сортираме. Разбира се, на помощ ще са ни много зайци и яйца. 

 

30 АПРИЛ, СЪБОТА ОТ 11:00 ЧАСА

Ще ни гостува Държавен Куклен театър - Русе!

„Приказка за Боби и шайка микроби” от Валентин Владимиров - Валяка

Малкият Боян, хитрува пред майка си, че си мие старателно ръцете, а всъщност хич не обича водата и сапуна. Затова и ръцете му са истински развъдник на микроби. И то не какви да е… Моля, запознайте се с Коби, Роби и тяхната шайка непослушни микроби. Те си живеят прекрасно върху мръсните ръце на Боян, но един ден решават да се отправят на екскурзия към сливиците му. И всичко е много весело и забавно, но не и за Боби. Той ляга болен. И в съня си се среща с г-н Имунитет, който му обяснява как заедно да преборят микробите. Дали ще успеят ще разберете от представлението „Приказка за Боби и шайка микроби” на Държавен Куклен театър - Русе.

 

ОЧАКВАМЕ ВИ! 

 

ГАЛЕРИЯ

« назад

logo Mall Rouse