10:00 - 21:30 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. Липник 121 Д ВИЖ НА КАРТАТА
Следвайте ни В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Новини и събития

Страховито Halloween преживяване в Mall Rousse

Страховито Halloween преживяване в Mall Rousse

 

Настъпват страшни времена! На 31-ви октомври вещици и техните отвари, духове, зловещи тикви и призрачни магии превземат Mall Rousse. Halloween вече се подава зад ъгъла. Осмелявате ли се да се впуснете в приключението? Входът е свободен за всички авантюристи, но изходът е само за избрани.

Още с първите стъпки в Mall Rousse бъдете нащрек и не спирайте да се оглеждате. Чудновати създания дебнат от всеки ъгъл, готови да ви изплашат. Не забравяйте да запечатате всяко от тях на снимка - тази среща се случва само веднъж в годината... или пък не.

Ще очакваме най-безстрашните в нашата Light Art работилница от 14:00 до 16:00 часа. В нея ще покажем на всички малки вълшебници как да овладеят светлината и тя да бъде с тях в най-тъмната нощ от годината. Пригответе се за истинско неоново предизвикателство, а най-умелите магьосници ще си тръгнат със специален подарък - вълшебна тениска, която да им напомня за тяхната тайна сила.

От 17:00 до 19:30 часа забавлението продължава с Група за детски театър Камила. В нощта на Вси Светии страшилища и скелети излизат наяве. Грим и маска ще превърнат и най-невинното дете в част от този различен свят, а кодовите думи на вечерта са “Почерпка или номер”. Жадните за пакости ще могат да се срещнат със Светещия Джак в нашата работилница за тиквени фенери. Зловещ смях и магьоснически шапки ще ви посрещнат в ателието “Шапката на вещицата”. Пристъпете смело вътре, а ние ще ви кажем точното заклинание, за да си “скроите” шапка по мярка.

Подарете си зловещ Halloween в Mall Rousse - къде другаде!

ГАЛЕРИЯ

« назад

logo Mall Rouse