10:00 - 21:30 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. Липник 121 Д ВИЖ НА КАРТАТА
Следвайте ни В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Новини и събития

РУСЕНСКИ РЕТРО СЪБОР

НАЙ – НЕТЪРПЕЛИВИТЕ УЧАСТНИЦИ ЗА ПРЕДСТОЯЩИЯ
 РУСЕНСКИ РЕТРО СЪБОР ВЕЧЕ СА ТУК

 

На 15 октомври /петък/от 11 часа на източния паркинг на Mall Rousse ще си направят среща собственици на ретро автомобили и мотоциклети от област Русе. Събитието, което ще отбележи закриването на активен сезон 2022, се организира от Авто-мото клуб „РусчукЪ“ в партньорство с  Mall Rousse.

Програмата предвижда сборният пункт да бъде от 10:30 часа на източния паркинг на Mall Rouse, където автомобилите и мотоциклетите ще бъдат насочени за паркиране от стюарди на Авто – мото клуб „РусчукЪ“. От 11 часа ще бъде официалното откриване, където любителите на класическите возила ще имат възможност да разгледат и да се снимат с уникалните исторически превозни средства, както и да научат техните истории.

Организаторите са подготвили и богата съпътстваща програма за малки и големи. Ще звучи приятна музика, а разнообразни забавления с големи подаръци и изненади са предвидени както за участниците, така за и публиката. Автомобилите и мотоциклетите, участващи в парада, ще се включат в конкурс за различни награди.

Заявка за участие можете да направите на automotoclubruschuk@gmail.com и или на телефон 0886002940. За записване е нужно да ни изпратите име, телефон за връзка, марка, модел и година на производство на превозното средство.

Очакваме ви да се забавляваме заедно!

Входа е свободен!  

ГАЛЕРИЯ

« назад

logo Mall Rouse