10:00 - 21:30 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. Липник 121 Д ВИЖ НА КАРТАТА
Следвайте ни В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Новини и събития

ПРОГРАМА ФЕВРУАРИ

11 февруари 10:00- 13:00 часа

Научна работилница за малки изследователи

През февруари месец ще използваме научните си познания, за да създадем сърца и мартенички. Благодарение на екпериментите ще си направим млечна мартеница и научни изненади под формата на сърца. Заповядайте да опознаем науката заедно.

 

18 февруари 11:00- 13:00 часа

Монтесори работилница за деца от 3 до 6 години 

Баба Марта наближава и нашата работилница ще бъде посветена на нея. Ще изработим мартенички с бели и червени дървени мъниста, и вълнена прежда. Едно прекрасно занимание, което съчетава българската традиция, естествените материали и детското творческо мислене.

 

25 февруари 11:00- 11:45 часа

Куклен театър 

„Пепеляшка“

по едноименната приказка на Шарл Перо

Спектакълът “Пепеляшка” разтваря пред очите на децата вечната приказка за трудностите в нищетата и красотата на приказния дворец, към който всички се стремим. С разказа за бедното сираче и перипетиите, през които минава, за злобата на мащехата и доведената му сестра, постановката повежда малките си зрители по пътя на вечната борба между доброто и злото.

Малките зрители стават активни участници в действието. Те са тези, които помагат на Пепеляшка да събере зрънцата, те са тези, които я завеждат в двореца, те са и участниците в бала на Принца. Веднъж извадени от ролята на наблюдатели, те се надпреварват да бъдат “добри”, да се притичват на помощ за справедливата кауза. И добротата накрая тържествува – на сцената и в детските души.

Иначе какъв би бил смисъла на живота, ако децата не превръщат мечтите си в реалност?

ГАЛЕРИЯ

« назад

logo Mall Rouse