10:00 - 21:30 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. Липник 121 Д ВИЖ НА КАРТАТА
Следвайте ни В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Новини и събития

Коледната магия в Mall Rousse

Коледната магия в Mall Rousse 

Настъпват най-уютните и топли празници. Градът блести в безброй светлини, а настроението се приповдига. Мирис на горещ шоколад и портокалови корички ще ни съпътства през целия месец. Магията на Коледа вече се усеща в Mall Rousse. Всеки ден до 23-ти декември, етажите на мола ще са изпълнени с празничен дух и много възможности за забавление.

Освен в Лапландия, работилници на джуджетата ще откриете и при нас. Всяко дете може да се превърне в помощник на добрия старец, като се включи в някое от творческите ателиета от програмата. Тематични театрални постановки пък носят радост на най-малките.

Коледата е време да творим, но и време да правим добрини. Благотворителните базари през декември, превръщат избирането на подаръци в кауза. Открийте своята и я подкрепете. Добрите дела винаги се връщат!

И тази година Mall Rousse е една от задължителните спирки на Дядо Коледа и Снежанка. Срещнете се на живо и се уверете, че сте попаднали в списъка с добрите деца.

Mall Rousse спази традицията и отново организира коледна томбола с подаръци! Всяка регистрирана покупка на обща стойност над 50 лв., в периода 9-ти - 19-ти декември, може да ви донесе една от трите големи награди - телевизор Samsung, телефон Samsung или хлебопекарна Tefal. Повече подробности за кампанията ще научите на https://mallrousse.bg/.

Пожелайте си нещо и помнете, че на Коледа стават чудеса!

Декември е истинска зимна приказка. Уверете се в Mall Rousse - къде другаде!

ГАЛЕРИЯ

« назад

logo Mall Rouse