10:00 - 21:30 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. Липник 121 Д ВИЖ НА КАРТАТА
Следвайте ни В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ
10:00 - 21:00 ОТВОРЕНО

Keysoo

През 2015 година е основан брандът Keysoo в отговор на търсенето на аксесоари за мобилни устройства и тяхната защита.
В продължение на няколко години Keysoo се превръща в лидер на пазара с над 20 обекта в 16 града в страната. Развивайки национална верига от магазини, ние се стремим да сме близо до Вас, нашите клиенти, и да отговорим на очакванията Ви за качество и разнообразие на достъпни цени.
След като разширихме дейността си достатъчно с реални обекти, в реда на нещата интересът ни се насочи и към виртуалните такива. 2016 година бележи създаването на нашия уебсайт WWW.KEYSOO.BG, а през 2021 година е напълно обновен и реновиран. Основната ни цел е да сме максимално достъпни за Вас, където и да се намирате.
В своята работа ние залагаме на изчистени и елегантни, но същевременно и удобни визии на продуктите си. Аксесоарите, които предлагаме, са изработени така, че да осигурят максимална протекция за Вашите устройства. Имаме огромен асортимент с разновидности за над 500 модела телефони, 160 различни кейсове и калъфи и 150 аксесоара за периферията на вашия телефон или таблет.
За съдействие и насоки от какво имате нужда, можете да разчитате на нашите компетентни продавач-консултанти. Те ще направят всичко необходимо за да отговорят на въпросите Ви и да Ви посъветват професионално относно избора ви.
За нас контактът с Вас, клиентите, е с най-голям приоритет. Ежедневно полагаме усилия за да получаваме обратна връзка от потребителите си относно работата ни, което ни дава възможност да надграждаме както знанията, така и уменията си.
Мисията ни в Keysoo е да осигурим цялостна защита за Вашето устройство, за да Ви служи то по-дълго време.

ГАЛЕРИЯ

ПЛАН НА ЕТАЖИТЕ

logo Mall Rouse