10:00 - 21:30 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. Липник 121 Д ВИЖ НА КАРТАТА
Следвайте ни В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ
10:00 - 19:30 ОТВОРЕНО

Art 93

ART-93 е абсолютен лидер в производството и търговията на кожени аксесоари в България.

Най-популярните изделия на ART-93 са коланите, портфейлите, ръкавиците и чантите, ръчно изработените кожени аксесоари, но има много ценители и на десетки други наши продукти като пиезозапалки, вратовръзки, кутии за бижута и др.

Компанията покрива очакванията както за по-луксозни, така и за по-практични аксесоари. ART-93 притежава ноу-хау, което позволява да се постигне баланс между отлично качество и много добра цена, който прави изделията не само предпочитани пред конкуренцията, но често и единствения избор.

Компанията разполага със специален отдел дизайнери, който се грижи за непрестанното разработване на нови идеи за стилни кожени аксесоари.

Огромното разнообразие от нови и интересни предложения връща отново и отново клиентите в магазините на ART-93. Материалите, които се използват, са проверени и сертифицирани. Комбинацията от използването на най-новите технологии при изработката на продуктите и опита и квалификацията на екипа на компанията, води до награди в много панаири и изложения.

ГАЛЕРИЯ

ПЛАН НА ЕТАЖИТЕ

logo Mall Rouse