10:00 - 21:30 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. Липник 121 Д ВИЖ НА КАРТАТА
Следвайте ни В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ
10:00 - 20:00 ОТВОРЕНО

Sport Depot

Мотото на Sport Depot „Избери спорта! Победата е гарантирана!“ е красноречиво, това е магазин за всички спортно ориентирани потребители. Тук клиентите ще открият пълна гама от специализирани стоки за всички спортове и занимания на открито, както и всичко необходимо за професионалисти и любители. Според философията на Sport Depot модерните технологии биха могли значително да подобряват ефикасността и безопасността на всеки спортуващ - професионалист или любител, който желае да получи максимум удоволствие от упражнявания спорт. Ето защо асортиментът преминава от основно спортни стоки и екипировка към най-технологично спортно оборудване от последно поколение.

С изключителното разнообразие, което предлага, както и с най-добрите цени на спортни стоки у нас, Sport Depot успява да се превърне в любимо място за пазаруване на всички спортни фенове и за тези от тях, които предпочитат удобството и комфорта на спортните облекла и аксесоари. Доказателство за това е непрекъснатия растеж на потребителите на спортни стоки, посещаващи магазините на Sport Depot у нас - 500 000 души годишно.

Sport Depot е част от една от най-големите спортни вериги в Европа - SPORT 2000. С навлизането на световния гигант на родна земя, потребителите осезаемо промениха възприятията си относно спортните стоки, тяхното качество и цена. С това бранда успя да си извоюва безспорни лидерски позиции на пазара за спортни стоки в България.

ГАЛЕРИЯ

ПЛАН НА ЕТАЖИТЕ

logo Mall Rouse