10:00 - 21:30 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. Липник 121 Д ВИЖ НА КАРТАТА
Следвайте ни В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ
10:00 - 19:30 ОТВОРЕНО

Textura & Duka

DUKA

Когато през 1920 година Hjalmar Blomkvisto отворил магазин в малкия шведски град Линшьопинг, в който предлагал изделия от стъкло, порцелан и аксесоари за кухнята, не предполагал, че е сложил началото на една от най-успешните европейски марки. През 1962 година старата компания на Hjalmar Blomkvisto присъединила още шестнайсет нови търговци на стъкло и порцелан и всички заедно станали DUKA. Скоро компанията се утвърдила като водещав цяла Швеция, заради доброто си обслужване и качествени продукти. През 2013 година компанията сменя собственика си, когато поема по нов път, силно акцентиращ върху скандинавските корени.

Вече толкова години се стараем да задоволим Вашите изисквания, защото знаем, че кухнята не е просто място за хранене и приготвяне на храна. Тя най-вече е мястото, където отдъхваме след изтощителен ден, забавляваме се и прекарваме ценни мигове с най-близките си приятели и семейството си. Стараем се, защото знаем, че храната и приготвянето и са любов.


TEXTURA

Сеньор Манчон отваря първия магазин TEXTURA в романтична Барселона през 1979 година и започва да твори текстил за домовете на изисканите си испански клиенти. Семейният му бизнес започва да расте и днес можете да пазарувате всичко текстилно за Вашия дом – за спалнята, дневната, банята, кухнята, както и много аксесоари и козметика в над 100 магазина TEXTURA по света и у нас.

Дизайнерският екип в Барселона подготвя различни колекции за всеки сезон. Те отразяват модните тенденции в домашните текстил и облекло. Всяко лято Ви радваме със страхотни решения в плажната мода: кърпи, облекло и аксесоари. TEXTURA развива линия от продукти, насочена и към най-малките вкъщи: TEXTURA BABY&KIDS. Тя включва всичко необходимо за стаята на децата от раждането до юношеството им.

Облечете дома си в TEXTURA!

ГАЛЕРИЯ

ПЛАН НА ЕТАЖИТЕ

logo Mall Rouse