10:00 - 21:30 ОТВОРЕНО ЗАТВОРЕНО
бул. Липник 121 Д ВИЖ НА КАРТАТА
Следвайте ни В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Новини и събития

Mall Rousse отваря врати в понеделник – 18 май

Уважаеми Посетители на Mall Rousse,

Имаме удоволствието да Ви информираме, че от 18 май 2020 г. отпаднаха ограниченията на посещенията в търговските центрове тип МОЛ и Mall Rousse отвари врати.

Mall Rousse работи със стандартно работно време от 10:00 до 20:30 часа всеки ден, а супермаркет ЕДЕА, аптека Субра и дрогерия dm ще продължат да работят, както следва:

- за супермаркет ЕДЕА – от 08.30 ч. до 21.00 ч.;

- за аптека Субра – от 08.30 ч. до 20.30 ч.;

- за дрогерия dm – от 10.00 ч. до 20.30 ч.;

!!! Mall Rousse ще функционира при повишена грижа за здравето на пребиваващите в търговския център, при спазване на всички задължителни противоепидемични мерки, като молим да имате предвид следното:

- на територията на търговския център ще бъдат допускани само лица без видими симптоми на респираторно заболяване и след дезинфекция на ръцете при влизане, като охраната и служителите в Mall Rousse ще следят за недопускане на струпването на хора и спазването на социална дистанция;

- ще бъде създадена подходяща организация за безопасното придвижване на посетителите в Mall Rousse;

- движението в търговския център ще бъде организирано еднопосочно;

- моля, използвайте обозначените "Вход" и "Изход" по предназначение;

- в Mall Rousse ще се извършва регулярна засилена дезинфекция;

!!! Във връзка с издадена Заповед No РД-01-337 / 13.06.2020 г., на министъра на здравеопазването, молим при Вашето влизане на територията на Mall Rousse:

- задължително е да имате поставена защитна маска за лице за еднократна или многократна употреба или друго средство, покриващо носа и устата (в т.ч. кърпа, шал, шлем и др.), през цялото време докато се намирате на територията на търговския център;

- да спазвате физическа дистанция, от най-малко 1,5 м. разстояние между отделните лица;

за Ваше удобство сме поставили диспенсъри с дезинфектант за дезинфекциране ръцете при влизане в търговския център, като използвате дезинфектантите за ръце, поставени на входовете на търговския център.

При промяна на гореописаните мерки, ще Ви уведомим своевременно.

Бъдете здрави!

С уважение,

Екипът на Mall Rousse

« назад

logo Mall Rouse