AFC Group

  • Етаж: 0
  • Работно време: 10:00 - 21:30

DESCRIPTION

Основната дейност, която AFC group развива, е в областта на информационните и телекомуникационни технологии, но по-специално се фокусира върху отстраняване на софтуерни и хардуерни проблеми на мобилни телефони, смартфони, както и аксесоарите към тях.
AFC group осигурява на своите клиенти сигурно решение на проблемите, свързани с техните мобилни устройства, съобразени с индивидуалните нужди на всяко едно от тях. Едно от основните предимства е висококвалифицираният обслужващ персонал, който винаги е в крак с тенденциите и иновациите в областта на ремонт и поддръжка на мобилни телефони и с удоволствие би предоставил ценни и навременни съвети на всеки един посетител на търговския център.
На разположение на клиентите е и най-модерен арсенал от високотехнологична апаратура за диагностика и ремонт на мобилни телефони. AFC group предлага бърза доставка на части и компоненти, нужни за поправката на мобилен телефон или смартфон, защото обектите от веригата на AFC group разполагат с постоянна наличност от компоненти и аксесоари за широк спектър от мобилни телефони. 

GALLERY

LOCATION

Ground Floor Kiosk AFC