English Home

ОПИСАНИЕ

English Home е лидер в областта на луксозния домашен текстил и аксесоари за дома.

Компанията е създадена през 2008 година с централа в Истанбул, Турция. В момента марката разполага с 300 магазина на територията на Турция, Румъния, Гърция, Полша, Украйна, Кипър, Азербайджан, Албания, Ирак и разбира се България. Всички обекти се отличават с изискан интериор и прекрасен аранжимент.

Концепцията на English Home е вдъхновена от Британския "кънтри" стил, в съчетание с пастелни тонове и изящни флорални мотиви, характерни за ориенталската култура. Моделите на марката са в три основни линии:

- Wedding - сватбени продукти и аксесоари;

- Fine - изискана луксозна линия;

- Daily - ежедневна линия, подходяща за всеки дом;

English Home предлага решение за всеки клиент, който иска да превърне дома си в уютно, стилно и комфортно място. Това е възможно благодарение на предлаганото огромно разнообразие от продукти и аксесоари, отличаващи се с изключително високо качество и достъпни цени.

Марката се запомня с комбинацията от класическа визия, нежни цветови композиции, висококачествени материали и изключително клиентско обслужване.

 

Мисия: Да направим света едно по-красиво място с нашите продукти, за да се почувстват нашите клиенти като у дома си, дори когато не са!

 

Мото: Нашият дом е и Ваш дом. Добре дошли у дома!

 

Контакти:

Телефон в магазин Мол Русе: +359 878 947 692

 

ГАЛЕРИЯ

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ