Кулинарна Фиеста в Mall Rousse!

Кулинарна Фиеста на 22 и 23 юли в Mall Rousse!

 

На 22 и 23 юли от 16:00 часа на партера на Mall Rousse ще се проведе кулинарно събитие с участието на главни готвачи  и сладкари на водещи хотели и заведения с презентационно готвене на ястия по подбрани от GoodFood рецепти.

 

GoodFood e списание  не само за кулинарни идеи и рецепти – то създава цялостна концепция за връзката между храната, традициите, новаторството и здравословното хранене. На страниците му се публикуват рецепти с максимално точни пропорции, до една тествани от екипа, идеи за нови продукти, начини и техники за съчетаването на различни съставки.

 

GoodFood Фиеста не е просто готвене на живо. Това събитие представя по атрактивен начин най-различни рецепти от списание BBC GoodFood България и показва, че е лесно да бъдат приготвени у дома. В специално обособена зона в Mall Rousse главни готвачи и сладкари от водещи хотели и ресторанти ще изнесат истински урок по подготовка и приготвяне на ястията, като обръщат внимание на здравословните храни и кулинарните техники.

 

GoodFood Фиестаще се реализира в два последователни дни – 22 и 23 юли в любимия на русенци търговски център. Презентациите са от 16:00 до 20:00 часа с кратки паузи между отделните готвачи.

 

Дегустацията е безплатна! Очакваме Ви!